O nama

Dobrodošli u Oprema Strojevi d.d.

„Oprema-strojevi" d.d. je osnovana prije više od 50 godina kao proizvodnja strojeva i uređaja za poljoprivredu i tekstilnu industriju. Višegodišnjim razvojem i iskustvom razvijena je široka paleta proizvoda za prehrambenu, konditorsku i kemijsku industriju.

Vaš partner za proizvodnju i montažu strojeva!

Povijest tvrtke
Welcome banner Image

„Oprema-Strojevi“ osnovana je 1966 kao proizvođač strojeva za tekstilnu i poljoprivrednu industriju. 

Danas, sa otprilike 120 zaposlenika, širokim strojnim parkom i više od 50 godina iskustva u proizvodnji, specijalizirali smo se za proizvodnju najrazličitijih strojeva i strojnih dijelova prema nacrtima i željama kupaca. To uključuje, rezanje, zavarivanje, CNC obradu, obradu limova, zavarivanje, bojanje i montažu. Kroz godine izradili smo nebrojeno strojeva te strojnih dijelova za prehrambenu industriju, industriju papira, čeličane, autoindustriju, te u zadnje vrijeme industriju pakiranja. Najveći dio prihoda ostvarujemo na njemačkom i austrijskom tržištu. S naprednom računalnom podrškom proizvodnji (CIM), u mogućnosti smo učinkovito proizvoditi strojeve koji se sastoje od tisuća različitih dijelova. 

Osim toga Oprema projektira i proizvodi strojeve za prehrambenu i procesnu industriju. “Oprema Strojevi“ je sto-postotno u privatnom vlasništvu.

Tražimo dugoročne partnere, koji žele smanjiti troškove prepuštajući proizvodnju i montažu nama. 

Potencijal poduzeća:
   Radna snaga: ukupno 120 zaposlenika
   Veličina: približno 3000 m2  proizvodnog i skladišnog prostora
   Certifikati: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015
   Izvoz: 87% – Njemačka, Austrija, Švicarska, Italija, Belgija

 
0+

Projekata

0+

Klijenata

0%

Kvalitete

Fun Fact Image

Nudimo stručnost i ekspertizu kroz cijeli spektar proizvodnih usluga i vlastitih proizvoda. Naš tim profesionalaca svakodnevno radi na povećanju produktivnosti i efikasnosti kako bi naši klijenti imali najkonkurentnije proizvode na tržištu.

Footer Logo

Zašto odabrati nas

Naši moderno opremljeni proizvodni pogoni omogućuju izradu najnaprednijih rješenja u vrlo kratkim vremenskim rokovima. Pružamo proizvodne usluge specifičnim industrijskim granama garantirajući kvalitetu iskustvom preko pola stoljeća. Prvi smo odabir svakog klijenta koji teži vrhunskom krajnjem proizvodu uz tržišno konkurentne cijene.

  • Napredna tehnologija
  • Stručno osoblje
  • Poštivanje rokova
  • Prihvatljive cijene